Gå til hovedinnhold

SPAR Ekstra

Betal ned på lånet samtidig som du sparer et månedlig beløp

 • For deg med boliglån
 • Bygg opp en buffer og spar minimum kr 500 per måned samtidig som du betaler ned på lånet
 • Ingen begrensninger i uttak

RENTE

0,15 %*

Bestill

* Dersom vilkårene ikke innfris, er renten 0,15 %.

På SPAR Ekstra kontoen setter du inn et månedlig beløp som skal dekke både den faste nedbetalingen på boliglånet samt det beløpet du ønsker å spare.

Hvis du for eksempel skal betale kr 10 000 på lånet ditt hver måned, og du ønsker å spare 2 000 til buffersparingen din, setter du inn kr12 000 per måned på SPAR Ekstra. Med  
SPAR Ekstra som belastningskonto for lånet, betaler du da automatisk ned på boliglånet ditt samtidig som du bygger opp en buffer. På den måten sikrer du deg mot uventede utgifter og økte boliglånsrenter. Pengene du sparer kan benyttes til det du ønsker.

Vær klar over at du som minimum må overføre 500 kr pr. måned til SPAR Ekstra for å få den beste renten.

 

KONTO

Fakta om SPAR Ekstra

Konto

Tips & Råd

 • Hva er forskjellen på lønnskonto og sparekonto?

  En lønnskonto er den kontoen du bruker til ditt daglige forbruk. Det er her lønnen din går inn og det er vanlig at det betalingskortet du bruker mest er tilknyttet denne kontoen. Hos oss kan du velge mellom kontotypene PLATINUM, GOLD eller BASIS. For deg mellom 18 og 27 år anbefaler vi UNG

  En sparekonto er kontoen du bruker til å sette til side et beløp til større kjøp eller som en buffer til uforutsette utgifter. Den mest brukte sparekontoen er Nettspar. Du kan også velge Spar Ekstra eller Spar Aktiv. På en bufferkonto anbefaler vi at du sparer opp et beløp tilsvarende to månedslønner.

 • Hvilken sparekonto bør jeg velge til mitt barn?
 • Hvordan får jeg en regningskonto?
  Regningskonto bestiller du enkelt i nettbanken. For at regningskontoen skal fungere hensiktsmessig, bør du på forhånd sette opp et budsjett med dine årlige faste utgifter. Når det er gjort, kan du sette opp et fast automatisk trekk fra din lønnskonto og sørge for at alle faste utgifter trekkes fra regningskontoen.

Andre har også lest