Lar deg samle alle dine bankkontoer i én app.

Danske Bank har som første bank i Norge kommet med en ny funksjonalitet i mobilbanken som gjør det mulig for kunder å se saldo og transaksjoner på kontoen i andre banker. 

 

Les mer

 

 

 

 

 

 

 

Lønn eller utbytte?

Mange spør seg om de bør ta ut overskudd i bedriften som lønn eller utbytte. Vi har sett på hvordan valgene du tar rundt dette, påvirker deg som aksjonær og ansatt.

Hva bør jeg velge?

 

Et stabilt ustabilt aksjemarkedsklima

Fredag, og vi kan puste ut! Denne uken ble bedre for fondspengene våre enn den foregående. Det er likevel for tidlig å vifte med det hvite flagget og konkludere med at det bare blir det fryd og gammen herfra. Uansett bevegelser opp og ned på børsene anbefaler vi ingen å forsøke seg på markedstiming.

 

Les mer

Mest leste denne måneden


Siste artikler


Smarte vaner


En bedragers bekjennelser

Internett er en boltreplass for kriminelle. Med litt teknisk innsikt og en laptop, kan veien være kort til raske gevinster. Hvordan opererer de som ikler seg en annens identitet for egen økonomisk vinning? Vi spør - og får svar. 

Nå kommer handledagene

Black Friday, Black Week, Cyber Monday og Singles’ Day. Mange handle- og tilbudsdager har inntatt markedet de seneste årene og butikkene og netthandler er med på trenden. Få mest mulig ut av tilbudene med disse tipsene.

Er vinterdekkene klare for en ny sesong?

Glatte og snødekte veibaner har allerede vært å se i store deler av landet, og hvert år venter veldig mange bileiere litt for lenge før de legger om til vinterdekk. Har du sjekket om vinterdekkene dine er klare for en ny sesong, og hva nye dekk vil koste?

En forsikring mot høyere låneutgifter

Ønsker du mer forutsigbarhet, kan fastrentelån være løsningen for deg. Du vil da få en fast rente på lånet ditt i perioden du ønsker og er med det sikret mot overraskende renteendringer. 

Statsbudsjettet: Forslagene som påvirker privatøkonomien

Mandag ble regjeringens forslag til statsbudsjett lagt frem av finansminister Siv Jensen. Et nøytralt budsjett som gjenspeiler at norsk økonomi er på vei opp. Dette betyr forslagene for din lommebok.

Studenter jobber ved siden av studiene

Slik gjør du deg attraktiv som student

I et samfunn hvor flere og flere tar høyere utdanning handler det ikke lenger bare om karakterer for å bli attraktiv på jobbmarkedet. Du må skille deg ut.

Makronytt


Tekonologi & Innovasjon


Tips & råd til din bedrift


Generasjonsskifte – Dette bør du tenke på

Å gjennomføre et eierskifte kan være komplisert, og det er mange elementer som skal gjennomtenkes før en bedrift gis videre til neste generasjon.

Statsbudsjettet 2019 - Dette bør du få med deg

Regjeringen la 8. oktober frem sitt forslag til statsbudsjettet for 2019, og våre skatteadvokater oppsummerer her de viktigste forslagene på skatteområdet.

To personer diskuterer om de skal ta ut lønn eller utbytte

Lønn eller utbytte?

Mange spør seg om de bør ta ut overskudd i bedriften som lønn eller utbytte. Ofte vil en kombinasjon være mest optimalt, men dette avhenger av både størrelsen på overskuddet, din samlede skattesituasjon og behov for pensjon- og trygdeopptjening.

Syv råd for å styrke likviditeten i din bedrift

Når du driver en virksomhet, er det avgjørende å ha kontroll på likviditeten – på fagspråket ofte kalt Cash Management. Det handler både om å styre inn- og utbetalinger i det daglige, for å sikre at det er nok penger til å betale regningene, samt sikre at det løpende blir satt av midler for å kunne gjøre nødvendige investeringer.

Syv tips din bedrift bør huske før ferien

Disse syv tipsene hjelper deg med å beholde kontrollen, slik at du kan bruke ferien til det den bør brukes til: nemlig å slappe av.

Økt sparesats gir fornøyde ansatte

Ved å øke bedriftens pensjonsinnskudd fra 2 til 4 prosent får Cathrine Faye i Arrangementsupport AS bedre pensjon, samtidig som selskapets skattefradrag økte.