Cecilie Tvetenstrand er forbrukerøkonom i Danske Bank. På denne siden finner du hennes smarte tips og råd for en sunnere økonomi.

61309227B958EDDF

Video: En forsikring mot høyere låneutgifter

Ønsker du mer forutsigbarhet, kan fastrentelån være løsningen for deg. Du vil da få en fast rente på lånet ditt i perioden du ønsker og er med det sikret mot overraskende renteendringer.

 

Les mer

Siste saker


Familie på kjøkkenet

Slik kan små beløp bli stor formue

Hva er egentlig den sikreste og beste formen for sparing? Hva er den mest lønnsomme måten å spare penger på? Holder det å la pengene stå på konto?

Slik kan du få en fin Norgesferie for enhver lommebok

Aldri har det passet bedre å være turist i eget land som i år.

Nå kommer feriepengene - dette er hva nordmenn vil gjøre med dem

For de fleste av oss vil sommeren bli helt annerledes. Dette vises også på tallene fra en rykende ferst undersøkelse om feriepenger.

Family sitting outside on stairs in garden

Hvordan bør man egentlig spare til pensjon?

Det skrives mye om det å spare til pensjon, men hvordan burde du egentlig spare. Her får du en guide til hva som kan være den beste metoden for deg.

Derfor bør du spare til pensjon selv

Sparer du til pensjon i tillegg til det du får fra arbeidsgiver? Hvis ikke, så får du flere gode grunner her til hvorfor du bør starte nå.

Slik kan du spare en million før du blir pensjonist

Svært mange i 40-årene har en stabil økonomi. Likevel er det hele 44% i denne alderen som ikke sparer til pensjon. Her er noen gode grunner til hvorfor du bør starte nå.

Slik kan 800kr månedlig sparing til pensjon gjøre deg til millionær

Denne tiden av livet er ofte forbundet med høye lån, store utgifter og ikke alltid så gode inntekter. Hvordan kan man da prioritere pensjonssparing i tillegg?

Så lite skal til for å bli millionær som pensjonist

Det er én spesiell grunn til at det lønner seg å starte så tidlig som mulig med pensjonssparingen.

Slik bør du prioritere baksmell på skatten

Fikk du baksmell på skatten i år? Fortvil ikke, her er noen gode råd til hvordan du kan få betalt tilbake, og unngå å komme i samme situasjon neste år.

Flere saker