Gå til hovedinnhold

Bedriftskunde i Danske Bank

Hvilke bankløsning passer deg? Vi ønsker å tilpasse vår løsning etter din bedrifts behov slik at vi i større grad kan hjelpe deg å nå dine mål.

Uansett hvor stor eller liten bedriften din er, kan vi hjelpe deg med å nå dine mål. Det gjør vi ved å gjøre det enkelt for deg å håndtere din daglige økonomi og å ta store finansielle beslutninger. Våre mål, er at du når dine.

 

Løsninger tilpasset deg

Du kan enkelt bli kunde via vår nettside. I vår produktvelger velger du selv de produktene og tjenestene som er relevant for deg og din bedrift.

 

En enklere hverdag

Bank skal være enkelt. Våre nettbanker og apper gjør det enkelt for deg og dine kollegaer å håndtere den økonomiske hverdagen.

 

Tilgang til spesialister

Vi har flere team satt sammen av spesialister på små og mellomstore bedrifter slik at du kommer i dialog med en rådgiver som forstår dine utfordringer og behov.

Hvilke bankløsninger passer deg og din bedrift?

 • Hvilken nettbank passer deg?

  District - mye mer enn en nettbank

  Vår kraftigste løsning. Passer godt bedrifter som ønsker at flere brukere skal ha tilgang, og som utfører transaksjoner på daglig basis. District lar seg utvide i takt med din bedrifts behov og lar seg blant annet integrere med de aller fleste regnskapssystemer på markedet. Kontoutskrifter og andre data kan eksporteres til Excel.

  District kommer også med en funksjonsrik app som lar deg styre bedriftens økonomi og tilganger på farten. 

  Nettbank bedrift

  Vår enkleste nettbank. Passer godt for deg som er privatkunde hos oss og ønsker kun en innlogging og forholde deg til (BankID). Nettbanken lar deg enkelt og greit utføre transaksjoner og holde oversikt over din likviditet. Utfører du kun få transaksjoner og har enkle behov er dette nettbanken for deg.

 • Hvilke kontoer trenger du?
  Driftskonto:

  Dette er kontoen du bruker til dine daglige transaksjoner. Det er ingen begrensninger på inn og utbetalinger. Det er også mulig å tilknytte en kassekreditt mot kontoen.

  Skattetrekkskonto:

  Betaler du ut lønn, er du pliktig å sette av skatt på en egen sperret konto. Skattetrekkskontoen er åpen for innbetalinger, men kan kun gjøre utbetalinger til kontoer som tilhører skatteetaten.

  Sparekonto:

  Som sparekonto tilbyr vi kontoen «Nettspar Bedrift». Kontoen tilbyr bedre rentebetingelser enn øvrige kontoer og egner seg for avsetning av overskuddslikviditet. Les mer om nettspar bedrift her.

 • Tilgang på mobil og nettbrett

  District

  Som bruker av District får du tilgang til en av markedets beste app. Du kan blant annet gjennomføre og godkjenne betalinger, delegere tilganger, melde på sikkert vis med rådgivere i banken og mye mer.

  Last ned appene:
  til iPhone
  til Android-telefon
  til iPadtil Android-nettbrett

   

  Nettbank bedrift

  Har du løsningen "Nettbank Bedrift" kan du få tilgang til dine kontoer gjennom vår app for privatkunder. Dette fordrer imidlertidig at du også er privatkunde hos oss.

  Last ned appen:

  til iPhone
  til Android
  til Windows

 • Tilpasset rådgiving

  Våre små og mellomstore bedrifter blir i varetatt av Danske Business Direct. En avdeling bestående av flere spesialister på små og mellomstore bedrifter. Teamet har en bred kompetanse på områder vi mener er viktige for våre kunder.

  Som kunde vil du få tilbud om årlige gjennomganger, hvor vi sammen ser på hvordan vi kan bidra til å løfte din bedrift. Du kan også selv, når som helst, kontakte oss for et møte om det skulle oppstå behov for sparring. Møtene gjennomføres på telefon eller via nettmøte, hvilket gjør det mulig å dele skjermer og presentasjoner.

  Du vil også motta digital rådgivning i form av nyhetsbrev på e-post og andre utsendelser i digitale kanaler. Dette er rådgivning skreddersydd for deg basert på dine utfordringer og behov.


Dette skjer etter du har bestilt bedriftsengasjement

I det du har bestilt kontoer og nettbank, setter vi i gang med å gjøre klart dette for deg. Du bli følgt opp via mail med beskjed om hvor i prosessen du er. Når alt er på plass, vil du få tilsendt informasjon om hvordan du tar i bruk våre løsninger, samtidig som du vil bli oppringt av ditt nye rådgiverteam for velkomstsamtale slik at vi kan bli bedre kjent med deg. 

Vi gleder oss til å ta imot deg som kunde. 

Få alle fordelene i dag. Bli kunde i Danske Bank.