Bank for små bedrifter

Fokus på enkelhet, tilgjengelighet og gode digitale vertøy er bare noe av det du kan forvente som småbedriftskunde. Solid kompetanse og erfaring sørger for at du får den kunnskapen og tryggheten du trenger uansett hvilken utfordring du står overfor.

Bli kunde
Kontakt oss

"Danske Bank har lang erfaring med å rådgi bedrifter i alle størrelser inkludert de mindre, og det er viktig for oss å være tilgjengelige og tilby vår kompetanse uansett hvilken fase ditt selskap er i. "

- Lars Erik Sandbakken - Leder for små bedrifter 

Vi tilrettelegger løsninger for din bransje

Håndverker - se vårt tilbud

Håndverkere trenger en bank som forstår deres behov. Vi tilbyr blant annet dyktige rådgivere, kassekreditt og bedriftslån med konkurransedyktig rente.

Les mer

Har du egen praksis?

Hver praksis er unik. Med ditt eget rådgivningsteam har du alltid tilgang til beslutningsdyktige rådgivere og tilgang til ekspertise når du trenger det.

Les mer

Konsulent - se vårt tilbud for konsulentfirma

Konsulentfirma trenger en bank som forstår deres behov. Få et skreddersydd tilbud basert på behov. Vi tilbyr kassekreditt, bedriftslån og dyktige rådgivere.

Les mer

4 steg til bedre likviditet

Hvilke umiddelbare hensyn bør bedriften ta for å forbedre likviditet og arbeidskapital? Hvilke tiltak bør du vurdere i salgs- og innkjøpsprosessen? Og hvordan kan du evaluere hva som påvirker lønnsomheten i selskapet?

Se sjekklisten for bedre likviditet

Hold deg oppdatert


Få alle fordelene i dag. Bli kunde i Danske Bank.

Content is loading
Show more rows: All table rows are already visible for screen readers.
Show less rows: All table rows are already visible for screen readers.