ECIT Kunde

Enklere hverdag

Sammen med ECIT jobber vi med forenkling og effektivisering for å sikre deg som kunde et konkurransefortrinn. I tillegg får din bedrift svært gunstige betingelser på banktjenester og pensjon. Alt du eller din regnskapsfører trenger å gjøre er å melde inn din bedrift, samt svare på de obligatoriske spørsmålene. 

Bli kunde   Obligatoriske spørsmål 


 
Allerede kunde i Danske Bank?

Bestill integrasjon eller nye produkter / tjenester

Anbefalt av din regnskapsfører

 • En mer effektiv hverdag med bedre og rimeligere integrasjon mot banken
 • Konkurransedyktige priser gjennom ECIT rammeavtale med Danske Bank
 • Gode betingelser på tjenestepensjon i Danica

Fordeler for din bedrift

 • Nettbank med filoverføring

    

   

   


  Vår nettbankløsning Business Online gir deg full oversikt og kontroll over din økonomi i realtid. Du kan skreddersy løsningen etter dine behov, og sikkerheten er på topp. Din regnskapsfører vil automatisk få tilgang til nettbanken, men du velger selv om regnskapsfører skal kunne betale regninger på vegne av din bedrift eller ikke. Nettbanken kan integreres med de fleste regnskapssystem, noe som gjør at din regnskapsfører kan arbeide mer effektivt og at det blir mindre feilføring. Månedsabonnementet er gratis de 6 første månedene og det er fri etablering. Etter dette er månedsprisen 199 kr, inkludert filoverføring.

   

  Servicebyråløsning

  Danske Bank tilbyr også servicebyråløsning med flere økonomisystemer. Dette er et utvidet tilbud der remittering kan gjøres automatisk mot nettbanken. Din regnskapsfører slipper da å laste opp filer til nettbanken manuelt. I tillegg kan du se betalinger som ligger til forfall i nettbanken.

  Danske Bank tilbyr servicebyråløsning med; PowerOffice GO, 24SevenOffice, XLEDGER, Visma: Business, Global, DI, Enterprice Økonomi, eAccounting.

   

  Optimer driften med våre digitale løsninger:

  • Enkle å bruke
  • Oversikt i sanntid, uansett hvor du er
  • Skreddersydd til dine behov

   Det har aldri vært enklere å styre økonomien din.

   

   

 • Mobil og Brettbank

      

   

  Mobile og Tablet Business bruker du enkelt på din mobil eller nettbrett. Når du er på farten kan du allikevel ha oversikt over kontoene til din bedrift. For å logge inn trenger du kun brukernavn og ditt personlige Business Online passord.  Du kan blant annet sjekke saldoen, se om en betaling har gått gjennom, eller overføre internt uten bruk av kodebrikke. Vi går ikke på kompromiss med sikkerheten, og Business-appene våre har samme høye sikkerhet som i Business Online.

  Mobile løsninger

   

 • Innskuddspensjon

   

     Pensjon er et aktuelt tema både for din bedrift og for dine ansatte. For ansatte kan pensjonsløsninger være en avgjørende faktor i valg av arbeidsplass. Vi tilbyr gunstige betingelser i Danica Pensjon med reduserte årlige administrasjonskostnader. Vår pensjonssparing har hatt blant markedets beste avkastning de siste ti årene.  Full oversikt over pensjonsordningen finner du i bedriftsportalen. Her finner du avtaler, faktura og fakturagrunnlag.

 • Firmakort

   

  Som ECIT kunde får du et eller flere debet og kredittkort til dine ansatte gebyrfritt.  I kortene Gold og Platinum er også loungeadgang og helårs reiseforsikring inkludert. Kortene kan integreres med de fleste reiseregningssystem noe som gjør det enklere å holde oversikt over utgiftene.  

   

  FirmakortDin prisOrdinær pris
  MasterCard Business DebitNOK 0,- per årNOK 275,- per år
  MasterCard Corporate ClassicNOK 0,- per årNOK 545,- per år
  MasterCard Corporate GoldNOK 0 ,- per årNOK 1495,- per år
  MasterCard Corporate PlatinumNOK 1 995,- per årNOK 1 995,- per år

   

  Fordeler med firmakort


  Som ECIT bedrift får du et eller flere debet og kredittkort til dine ansatte gebyrfritt.  I kortene Gold og Platinum er også loungeadgang og helårs reiseforsikring inkludert.Kortene kan integreres med de fleste reiseregningssystem noe som gjør det enklere å holde oversikt over utgiftene.  

  FirmakortDin prisOrdinær pris
  MasterCard Business DebitNOK 0,- per årNOK 275,- per år
  MasterCard Corporate ClassicNOK 0,- per årNOK 545,- per år
  MasterCard Corporate GoldNOK 0 ,- per årNOK 1495,- per år
  MasterCard Corporate PlatinumNOK 1 995,- per årNOK 1 995,- per år

   

  Fordeler med firmakort

 • Finansiering

   

  Kassekreditt

  Kassekreditt kan benyttes dersom du opplever perioder hvor innbetalingene ikke matcher utbetalingene. Kassekreditten tilknyttes driftskontoen hvor de løpende inn- og utbetalingene foretas. Ved opprettelse av kassekreditt avtaler vi på forhånd et maksimumsbeløp du kan bruke ved behov. Du betaler kun renter av det beløpet som er brukt av kreditten. Ut over rentene betaler du også for å ha kreditten til rådighet, ofte i form av en løpende provisjon av kredittens maksimumsbeløp.

  Les mer om kassekreditt

   

  Leasing

  Stadig flere bedrifter velger leasing som finansieringsform. Det er ikke sikkert det er best å kjøpe utstyret du trenger selv om du har råd. I visse tilfeller lønner det seg faktisk å leie. Du kan for eksempel lease bil eller utstyr. Så lenge man kan ta og flytte på det, kan det meste leases. Leasing er egentlig leie av utstyr. Banken kjøper utstyret du har behov for, og du leier det for en gitt periode. Dersom du leaser istedenfor å kjøpe binder du mindre kapital. Da kan du bruke de frigjorte midlene til enten å styrke egenkapitalen eller investere i tiltak som bidrar til vekst og økt konkurranseevne.

  Les mer om leasing

   

  Husleiegaranti

  Skal du leie lokaler vil utleier ofte kreve en husleiegaranti eller depositumskonto. Ved bruk av husleiegaranti kan banken, på vegne av leietaker, gå god for summen som kreves i garanti for husleie. Banken utsteder da et garantidokument til utleier og stiller krav til sikkerhet fra kunden. Avhengig av størrelsen på garantien og bedriftens finansielle situasjon, kan kav til sikkerhet variere i alt fra pant i eiendeler til kontantbeløp på sperret konto.

   

  Langsiktig lån

  Dersom du har behov for langsiktig finansiering kan vi tilby gode betingelser på lån. Mange ønsker å kjøpe egen næringseiendom som en langsiktig investering, med en lokasjon som passer deres behov. En slik langsiktig finansiering kan ha stor betydning for lønnsomheten. Normalt kreves det egenkapital ved kjøp av næringseiendom, og vi vil i tillegg ha fokus på selskapets betjeningsevne ved en vurdering. Våre spesialister kan i samråd med deg finne en løsning ut i fra dine behov og med den strukturen som passer din bedrift best.

  Les mer om ulike finansieringsformer

   

  Søk finansiering

   

   

 • Plassering av overskuddslikviditet

   

   

   

  Bedrifter som har drevet godt i flere år kan ha overskuddslikviditet i lengre perioder. Da kan det være en god ide å overveie andre spareformer enn å spare på bankkonto, spesielt i perioder hvor det generelle rentenivået er lavt. Uavhengig av om du har lang eller kort tidshorisont, så har vi i Danske Bank spare- og investeringsløsninger som passer for deg og din bedrift. Hos oss kan du velge mellom å sette sammen en portefølje selv, eller la banken gjøre jobben for deg. Alt du behøver å gjøre er å ta en samtale med en investeringsrådgiver, og sammen finner dere den beste løsningen for deg og din bedrift.


  Investeringsløsninger