ECIT Datterselskap

 Enklere hverdag

  
Samarbeidet mellom ECIT og Danske Bank skal sikre din bedrift og dine kunder et konkurransefortrinn. Vi jobber for å gjøre din hverdag enklere gjennom effektivisering av bank- og regnskapstjenester.  

Meld inn datterselskap      Obligatoriske spørsmål


Er selskapet allerede kunde i Danske Bank?

 Bestill integrasjon eller nye produkter / tjenester

ECIT konsernbank:  

 • En mer effektiv hverdag med bedre og rimeligere integrasjon mot banken
 • Konkurransedyktige priser gjennom ECIT rammeavtale med Danske Bank
 • Gode betingelser på tjenestepensjon i Danica
 • Tilslutning til ECIT Cashpool

Fordeler for din bedrift

 • Nettbank med filoverføring

   

   

   

  District gir deg full oversikt og kontroll over din økonomi i realtid. Du kan skreddersy løsningen etter dine behov, og sikkerheten er på topp. Nettbanken kan integreres med de fleste regnskapssystem, noe som kan føre til at dine ansatte arbeider mer effektivt, og at feilføringen blir mindre. Du får innsyn i alle dine kunders konti i Danske Bank, uten ekstra kostnad. Vi setter dette opp for deg når du melder inn en ny kunde. Månedsabonnementet er gratis de 6 første månedene og det er fri etablering. Etter dette er månedsprisen 199 kr inkludert filoverføring. 


  Optimer driften med våre digitale løsninger:

  • Enkle å bruke
  • Oversikt i sanntid, uansett hvor du er
  • Skreddersydd til dine behov

  Det har aldri vært enklere å styre økonomien din.

 • Servicebyrå

  Med Danske Bank kan du få direkte integrasjon mot de fleste økonomisystemer. Servicebyrå betyr at det opprettes filoverføring mellom økonomisystemet og nettbanken. Dette skjer automatisk uten at du selv må gå inn i nettbanken for å sende og hente filer. Mange andre banker tilbyr direkte remittering mot Nets. Det betyr at filene sendes direkte til Nets, i stedet for via nettbanken. Fordelen med remittering via nettbank er at det blir rimeligere for kunden, samt at man i nettbanken kan se og endre betalinger som ligger til forfall.

  Vi tilbyr servicebyrå mot følgende økonomisystemer: 

  • Visma Business, Global, DI, Enterprice Økonomi, eAccounting
  • PowerOffice GO
  • 24SevenOffice 
  • XLEDGER 
 • Mobil og Brettbank

   

   

  Mobile og Tablet Business bruker du enkelt på din mobil eller nettbrett. Når du er ute hos kunde, eller på vei til et møte, kan du allikevel ha oversikt over kontoene til din bedrift, eller dine kunder. For å logge inn trenger du kun ditt brukernavn og ditt personlige passord i District.  Du kan blant annet sjekke saldoen, se om en betaling har gått gjennom, eller overføre internt uten bruk av kodebrikke. Vi går ikke på kompromiss med sikkerheten, og Business-appene våre har samme høye sikkerhet som i District.

   

  Mobile løsninger

 • Innskuddspensjon
   

  Pensjon er et aktuelt tema både for din bedrift og for dine ansatte. For ansatte kan pensjonsløsninger være en avgjørende faktor i valg av arbeidsplass. Vi tilbyr gunstige betingelser i Danica Pensjon med reduserte årlige administrasjonskostnader. Vår pensjonssparing har hatt blant markedets beste avkastning de siste ti årene.  Full oversikt over pensjonsordningen finner du i bedriftsportalen. Her finner du avtaler, faktura og fakturagrunnlag.

    

 • Firmakort

   

  Som ECIT bedrift får du et eller flere debet og kredittkort til dine ansatte gebyrfritt.  I kortene Gold og Platinum er også loungeadgang og helårs reiseforsikring inkludert.Kortene kan integreres med de fleste reiseregningssystem noe som gjør det enklere å holde oversikt over utgiftene.  

  FirmakortDin prisOrdinær pris
  MasterCard Business DebitNOK 0,- per årNOK 275,- per år
  MasterCard Corporate ClassicNOK 0,- per årNOK 545,- per år
  MasterCard Corporate GoldNOK 0 ,- per årNOK 1495,- per år
  MasterCard Corporate PlatinumNOK 1 995,- per årNOK 1 995,- per år

   

  Fordeler med firmakort


 • Finansiering

   

   

  Kassekreditt

  Kassekreditt kan benyttes dersom du opplever perioder hvor innbetalingene ikke matcher utbetalingene. Kassekreditten tilknyttes driftskontoen hvor de løpende inn- og utbetalingene foretas. Ved opprettelse av kassekreditt avtaler vi på forhånd et maksimumsbeløp du kan bruke ved behov. Du betaler kun renter av det beløpet som er brukt av kreditten. Ut over rentene betaler du også for å ha kreditten til rådighet, ofte i form av en løpende provisjon av kredittens maksimumsbeløp.

  Les mer om kassekreditt

   

  Leasing

  Stadig flere bedrifter velger leasing som finansieringsform. Det er ikke sikkert det er best å kjøpe utstyret du trenger – selv om du har råd. I visse tilfeller lønner det seg faktisk å leie. Du kan for eksempel lease bil eller utstyr. Så lenge man kan ta og flytte på det, kan det meste leases. Leasing er egentlig leie av utstyr. Banken kjøper utstyret du har behov for, og du leier det for en gitt periode. Dersom du leaser istedenfor å kjøpe binder du mindre kapital. Da kan du bruke de frigjorte midlene til enten å styrke egenkapitalen eller investere i tiltak som bidrar til vekst og økt konkurranseevne.

  Les mer om leasing

   

  Husleiegaranti

  Skal du leie lokaler vil ofte utleier kreve en husleiegaranti eller depositumskonto. Ved bruk av husleiegaranti kan banken, på vegne av leietaker, gå god for summen som kreves i garanti for husleie. Banken utsteder da et garantidokument til utleier og stiller krav til sikkerhet fra kunden. Avhengig av størrelsen på garantien og bedriftens finansielle situasjon, kan kav til sikkerhet variere i alt fra pant i eiendeler til kontantbeløp på sperret konto.

   

  Langsiktig lån

  Dersom du har behov for langsiktig finansiering kan vi tilby gode betingelser på lån. Mange ønsker å kjøpe egen næringseiendom som en langsiktig investering, med en lokasjon som passer deres behov. En slik langsiktig finansiering kan ha stor betydning for lønnsomheten. Normalt kreves det egenkapital ved kjøp av næringseiendom, og vi vil i tillegg ha fokus på selskapets betjeningsevne ved en vurdering. Våre spesialister kan i samråd med deg finne en løsning ut i fra dine behov og med den strukturen som passer din bedrift best.

  Les mer om ulike finansieringsformer

 • Priser

  Oppstartskostnader NettbankDin prisOrdinær pris
  District EtableringNOK 0,- NOK 1.000,-
  District Filmodul EtableringNOK 0,- NOK 2.000,- 
  Tilknytning til Annen Bedrifts nettbankNOK 0,- NOK 1.000,- 
  Månedsabonnement
  DistrictNOK 199,- per månedNOK 225,- per måned
  District Filmodul NOK 0,- per månedNOK 100,- per måned
  Tilknytning til Annen NettbankNOK 0,- per månedNOK 100,- per måned 

  Direkte Remittering mot Nets*Din prisOrdinær prisVia District
  Etablering av avtaleNOK 150,- NOK 3.100,-0,-
  Abonnement pr mndNOK 200,- NOK 250,-0,-
  Filforsendelse til NetsNOK 5 ,- NOK 5,-0,-
  Filforsendelse fra NetsNOK 5,- NOK 5,-0,-
  Lønn per transaksjonNOK 3,- NOK 5,- 2,-
  Med melding per transaksjonNOK 7,50,- NOK 9,- 2,50,-
  Uten melding per transaksjonNOK 3,- NOK 5,-2,50,-
  KID per transaksjonNOK 2,- NOK 3,- 1,50,-
  Endring av filNOK 550,- NOK 550,- 0,-
  Endring av enkeltbetalingNOK 200,- NOK 200,- 0,-
  *Vi anbefaler ikke Direkte Remittering mot Nets. Benytter du Tripletex så har du ikke noe valg, men alle andre økonomisystemer kan integreres via District. Dette er et rimeligere alternativ, du kan se oversikt over betalinger til forfall i nettbanken, og du kan gjøre endringer på planlagte betalinger uten kostnad.

Fordeler også privat

Som bedriftseier får du blant markedets beste betingelser på privat kundeforhold gjennom ECIT og Danske Banks ansatteavtale.  Avtalen sikrer deg gunstige priser på boliglån, billån og daglige banktjenester i årene fremover. Vi jobber for å skape trygghet for våre kunder og tilbyr rådgivning innen temaer som kan være aktuelle for deg som bedriftseier, som for eksempel formuesforvaltning, generasjonsskifte eller partnerforsikring. 

 

Dine ansattefordeler