Din digitale bank

Gir deg enklere drift og nye muligheter

Som kunde hos oss får du glede av markedets mest innovative digitale løsninger. De gjør hverdagen letter for deg, gir nye muligheter og er trygge å bruke.

Gjør din hverdag enklere

Uansett om du sitter ventende på en flyplass eller trenger å kontinuerlig optimalisere likviditeten på tvers av valutaer så kan våre digitale løsninger gjøre hverdagen enklere for deg. Vår ambisjon er å sikre deg trygge løsninger med enestående brukervennlighet, uansett om du skal gjøre enkle eller komplekse oppgaver, om du sitter ved en datamaskin eller om du står med telefonen i hånden.

Gir deg nye muligheter

Vi er stolte av å kontinuerlig utvikle løsninger som gjør at våre kunder kan drive bedriftene sine bedre. Vi utvikler våre eksisterende løsninger, og vi tilbyr jevnlig nye muligheter for kundene våre. 

 

Sikker å bruke

I en stadig mer digital verden blir mulighetene innenfor IT større hele tiden. Det gjør at trusler mot IT-sikkerheten aldri blir stoppet. Det er derfor dine forretninger med oss er beskyttet av avanserte sikkerhetssystemer. Vi gir deg også muligheten til å legge til ekstra sikkerhet rundt bedriftsøkonomien ved hjelp av blant annet to-trinns godkjenning av betalinger og sette opp varslinger ved overføringer over et visst beløp. På den måten kan du trygt dra nytte av de mulighetene den digitale utviklingen tilbyr. 

Integrasjon med økonomisystemer

Vi gjør det enkelt for våre kunder å integrere deres økonomistyringssystem med våre systemer. Det betyr at du kan integrere dine data med District og på den måten får muligheten til å få oversikt over likviditetsstrømmen i sanntid og kan optimere cash flow når du måtte ønske.

DynamicPay

Som leverandør til en kjøper som benytter DynamicPay, får du mulighet til å selv bestemme betalingstidspunktet og styre egen likviditet. Med DynamicPay kan du velge å motta en betaling tidligere mot en dynamisk kontantrabatt som regnes ut av systemet, uten at du trenger å kontakte kjøper. På den måten kan du styrke likviditeten ved behov, uten å benytte deg av kostbare alternative finansieringskilder.

Andre har også lest


Få alle fordelene i dag. Bli kunde i Danske Bank.