365Privat Mastercard

Et kort til hverdag og reise

365Privat Mastercard
 • 90 øre* i rabatt på drivstoff hos Esso
 • 2 % cashback på alle andre bensinstasjoner

90 øre i rabatt på drivstoff hos Esso i Norge
Er pumpeprisen 15,34 kr, vil du få 90 øre i rabatt pr. liter:

    56 øre   (3,65 % cashback)
+ 34 øre  (fast Esso-rabatt)
= 90 øre (total drivstoffrabatt)   

Cashback på andre bensinstasjoner
365Privat Mastercard gir deg 2% i cashback (penger tilbake) på alle andre bensinstasjoner.

Les mer/bestill 365Privat Mastercard her

365 Mastercard

Fakta

 • Slik fungerer Cachback

  Esso Norge AS gir deg med 365Privat Mastercard 34 øre i ekstra rabatt pr. liter drivstoff (inkl. mva.) på pumpeprisen. Dette kommer i tillegg til de 3,65 % Cashback som du får av oss. Ved en pumpepris på 15,34 kr, blir det hele 90 øre rabatt pr. liter! Rabatten gjelder også på ubetjente Express-stasjoner.

  Drivstoffrabatten på 34 øre fra Esso godskrives deg ca. den 10. i hver måned, for fyllinger som er gjort for foregående kalendermåned. Det vil si at rabatt for fyllinger i f.eks. oktober vises på fakturaen i november.

  Cachbacken på 2 % får du rundt den 15. hver måned. Den kommer da i forbindelse med fakturering av det du har handlet for siden forrige faktura. Det er vi som gir deg Cashback, og den reduserer beløpet du skal betale på fakturaen.

  Maksimalt utbetalt Cashback er 2 000 kr de siste 12 måneder. Cashback utbetales av oss og ikke av oljeselskapene. Esso-rabatten kommer i tillegg til vanlig Cashback, og inngår ikke i Cashback-taket på 2 000 kr de siste 12 måneder.

  Se oversikt over Esso-stasjoner i Norge.
 • Faktura og betaling

  Når kommer fakturaen?
  Rundt den 15. hver måned sender vi deg faktura med forfallsdato siste virkedag samme måned. Den første fakturaen sendes gebyrfritt pr. brevpost. Når du betaler din første faktura, anbefaler vi at du oppretter eFaktura slik at du unngår fremtidige fakturagebyr.

  Hva inneholder fakturaen?
  Fakturaen inneholder en oversikt over hva du har brukt i forrige måned, utbetalt Cashback, Esso-rabatt forrige kalendermåned samt evt. utestående beløp. Se fakturaforklaring her.

  Hva skal jeg betale?
  Du velger selv om du ønsker å betale totalt utestående beløp eller minimumsbeløpet på 4 % (min. 250 kr). 

  Ønsker du å betale hele beløpet, finner du denne på din faktura hvor det står "Saldo per dd.mm.åååå". Ønsker du å betale minimumsbeløpet, finner du denne på din faktura hvor det står "Minimum å betale på denne faktura".  Begge beløpene finner du øverst på din faktura.

  Hvordan skal jeg betale?
  Ønsker du å betale giroen med KID, står kontonummeret på din faktura. Ønsker du å betale direkte inn på din konto, uten KID, finner du kontonummeret ditt øverst til høyre på fakturaen.

  Hvordan kan jeg betale alt jeg har utestående akkurat nå?
  Du kan enkelt logge inn i vår nettbank med BankID fra hvilken som helst annen bank for å se hva du har utestående. Beløpet kan du så betale direkte inn til din 365Privat-konto uten bruk av KID-nummer. Ditt unike kontonummer vil du se i oversikten når du logger inn i nettbanken.
 • Varekjøp og uttak

  Kortet koster ingenting å eie eller bruke. Du betaler ingenting for å bruke kortet i butikker i Norge eller utlandet, men vær oppmerksom på at det er gebyrlagt å ta ut penger i minibanken og over skranke. Renter av uttaksbeløpet påløper fra uttaksdatoen. 
 • -10 % på leie av bil

  Hos Hertz får du 10%* rabatt i store deler av verden.

  Oppgi alltid CDP nummer 748816, når du bestiller bil - enten online på denne siden eller på tlf. 67 16 80 00.

  * I noen land får du rabatt på både nettoprisen, forsikring og flyplass gebyr. I andre land får du rabatten på leien, men ingen rabatt på forsikringen og flyplassgebyret. (Det gis ingen rabatt på ytterligere kjøp i tillegg til leien som f.eks. GPS, drivstoff, etc., og heller ikke rabatt på spesialtilbud, kampanjer og andre produkter Hertz).

  Prisforespørsel/bestilling hos Hertz

 • Tilbud på strømavtale

  Som kunde i 365Direkte og Ustekveikja Energi får du spesialpris på strøm når du betaler strømregning via ditt 365Privat mastercard. Du får kampanjepris, Ustekveikja Strømpris, i 3 måneder med kun 1,5 øre i påslag og 0,- i fastbeløp. 

  Les mer om strømavtalen/bytt strømleverandør på 365direkte.no

KORT

Tips & Råd

Andre har også sett