Boliglån med flytende rente

5,65 % nom. | 5,82 % eff.

Nå får du boliglån med ferdig forhandlet rente hos Danske Bank. Du slipper å prute, og kan stole på at du får skikkelig god rente på lånet ditt.

Søk om boliglån
Se priser og vilkår.

Ferdig forhandlet rente

Hva er ferdig forhandlet rente?

Ferdigforhandlet boliglånsrente betyr helt enkelt at du skal kunne stole på at du får skikkelig god rente på boliglånet ditt uten at du må prute med oss.

Hvorfor velge ferdig forhandlet rente?

Du slipper både å forhandle rente og å gå rundt og tenke på at du egentlig skulle ha gjort det. Så har du en bekymring mindre.

Så lett er det å flytte boliglånet

Send inn en uforpliktende søknad. Søker du med medlåntaker må også h*n gi samtykke. Deretter får dere tilbud og signerer. Helt enkelt.

Hvorfor tilbyr vi ferdigforhandlet boliglånsrente?

I en stadig trangere økonomi er lavere renter og utgifter ganske høyt oppe på manges ønskeliste. Og selv om man vet at det å forhandle renta si er effektivt, havner det ofte ganske langt nede på lista med gjøremål. De aller fleste vet at de burde gjøre det, men de aller færreste har lyst.

Danske Bank er for mange kjent som en utfordrer i boliglånsmarkedet. Det fortsetter vi med. Nå gjør vi det enklere, og gir alle muligheten til å få skikkelig god boliglånsrente - uten at du trenger å forhandle med oss.

Boliglån med flytende rente

Spørsmål og svar om boliglån med ferdig forhandlet rente

Lurer du på noe omkring ferdig forhandlet rente kan du under finne svar på noen av de vanligste spørsmålene. 

Har du allerede Boliglån med flytende rente?

Det er hyggelig å kunne fortelle deg at Danske Bank har besluttet at alle våre boliglånskunder nå kan få skikkelig god rente - uavhengig av kundeforhold og forhandlinger.

Les mer og endre boliglånsrente her

Andre har også lest


Content is loading
Show more rows: All table rows are already visible for screen readers.
Show less rows: All table rows are already visible for screen readers.