Gå til hovedinnhold

Boliglån med flytende rente

For deg som ønsker fleksibilitet

 • Fleksibel nedbetalingstid - og lånet kan innfris når som helst
 • Lån inntil 80 % av boligens verdi
 • Mulighet for avdragsfrihet i inntil 10 år

NOMINELL RENTE FRA
2,15 %

Søk om lån

Velger du flytende rente på lånet, kan renten og terminbeløpet øke eller synke i perioder. Boliglån med flytende rente er et fleksibelt lån, og ved behov kan du slippe å betale avdrag i en periode, endre forfallsdato og nedbetalingstid.

Boliglån med flytende rente kan kombineres med fastrentelån. Fastrentedelen av lånet vil ikke påvirkes av rentesvingningene i markedet, noe som gir deg ekstra trygghet i hverdagen. Du kan når som helst flytte hele eller deler av boliglånet ditt til et fastrentelån og binde renten i 3, 5 eller10 år. 

Boliglån

Fakta om Boliglån med flytende rente

 • Hvor mye kan jeg låne?

  Vi tilbyr deg å låne inntil 80 % av boligens verdi. Det er alltid individuelle hensyn forbundet med å låne penger. Før vi kan tilby deg et boliglån, trenger vi oppdatert informasjon om din økonomiske situasjon.
 • Rente og nedbetalingstid

  Du kan få inntil 30 års nedbetaling på lånet dersom belåning på boligen er innenfor 80 %. Låner du mer enn 80 %, kan du få inntil 25 års nedbetalingstid.
 • Hvordan flytte lånet mitt til Danske Bank?

  Først må du søke om lån hos oss. Blir lånet innvilget, og du takker ja, starter flytteprosessen i det vi mottar de signerte lånepapirene. Sammen blir vi enige om når lånet skal flyttes til oss, og så fikser vi alt for deg. 

  Vi krever også at du flytter over din lønnskonto til oss, og benytter oss til varekjøp og regningsbetaling. Det eneste du behøver å gjøre er å signere avtalen om bankbytte, så ordner vi resten. Bankbytteskjema finner du i nettbanken, når du har fått tilgang til den.
 • Skreddersy lånet mitt

  Du kan kombinere Boliglån med andre typer lån. Vi hjelper deg gjerne med å finne den løsningen som passer best for deg.

Lån

Tips & Råd

Andre har også lest