Bankkort Ungdom

Et betalingskort for ungdom i alderen 13-18 år

 • Betalingskort - både i Norge og internasjonalt
 • Du kan handle på nettet
 • SMS for full kontroll på Cashkontoen

Med Bankkort Ungdom får du som er mellom 13 og 18 år en Cashkonto med kort - helt gebyrfritt. Du betaler med andre ord ingenting for å få eller å bruke kortet. 

Bankkort Ungdom kan aldri gå i minus, det vil si at du ikke kan bruke eller ta ut mer enn det du har på konto til en hver tid.

Får du lommepenger? Kanskje du har en sommerjobb eller deltidsjobb, der du får utbetalt lønn? Med din egen Cashkonto kan du selv holde oversikt over pengene dine. Kortet kan du bruke til å ta ut penger i minibank og betale/ta ut penger i butikker. Du kan også handle på nettet - dette krever at du har registrert mobilnummeret ditt i kontaktopplysninger hos oss.

Med SMS Bank får du full kontroll over Cashkontoen. Du kan enkelt sjekke saldo og siste transaksjoner ved å sende en SMS med kodeord "S" til 08540 - 24 timer i døgnet, 365 dager i året.

Foreldrene dine kan ha en oversikt over forbruket på din Cashkonto ved å se kontoen i sin egen nettbank/mobilbank.

Bestill Bankkort Ungdom

bankkort ungdom

Fakta

 • Uttak av kontanter i minibank

  Bankkortet gir deg gebyrfrie varekjøp i Norge og i utlandet, samt gebyrfrie minibankuttak i alle minibanker i Norge og i utlandet.
 • Kort med saldokontroll

  Når kortet brukes, blir det kontrollert at det er nok penger på kontoen. Dette betyr at du ikke kan kjøpe for mer enn det som står på kontoen. Når du betaler med kortet, blir beløpet belastet konto samme dag eller noen få dager etter.

  Før beløpet blir belastet konto, kan du se at kjøpet står med status "Venter". Dette gjør at du til enhver tid har en god oversikt over bruken av kortet, og dermed kontroll på din daglige økonomi.
 • Kontaktløs betaling

  Bankkort (debetkort) som du har i Danske Bank, gir deg muligheten til å betale kontaktløst.

  Du trenger ikke sette inn kortet, men bare holde det inntil betalingsterminalen.

  For beløp under 500 kr, trenger du vanligvis ikke å taste PIN-kode. Av sikkerhetshensyn vil du likevel noen ganger bli bedt om å taste PIN-kode ved små beløp.

KORT

Tips & Råd

Andre har også sett