Boliglån Ung: Vårt beste lån for deg under 34 år

Vår beste rente, kun for deg under 34 år. I tillegg til gode vilkår får du med Boliglån Ung personlig rådgivning og oppfølging av en autorisert rådgiver. Slik er du sikret en trygg inngang til boligmarkedet. Renten gjelder uansett om dette er ditt første boliglån eller om du har eid bolig tidligere.

Boliglån Ung

NOMINELL RENTE FRA

2,60 % 

 • Få bankens laveste boliglånsrente
 • Lån inntil 85 % av verdien på boligen
 • Lån inntil 100 % av verdien på boligen med ekstra sikkerhet

Hva er Boliglån Ung?

Boliglån Ung er tilpasset deg under 34 år. Etter fylte 34 år beholder du vilkårene frem til du gjør endringer på låneengasjementet. Da går du over til vilkår for vanlig boliglån med flytende renter. Er dere to om boliglånet, gjelder alderen til den yngste av dere.

Boliglån

Spørsmål og svar om Boliglån Ung

 • Hvor mye kan jeg låne med Boliglån Ung?

  Det er alltid individuelle hensyn forbundet med å låne penger. Vi må derfor gå igjennom din økonomi før vi kan tilby deg et lån. I dag er det et krav om minst 15 % egenkapital når du skal kjøpe din første bolig. Det vil si at kjøper du en bolig til 2 000 000 kroner, må du selv stille med 300 000 kroner i oppsparte midler. Hvis du ikke har 15 % egenkapital, kan du kanskje få hjelp av dine foreldre til å stille ekstra sikkerhet. Da kan du låne inntil 100 % av verdien.

  Les mer om ulike måter å hjelpe unge ut i boligmarkedet på.

 • Hva er rente og nedbetalingstid på Boliglån Ung?

  Med Boliglån Ung får du bankens laveste boliglånsrente. Ønsker du en mer forutsigbar og trygg økonomi, kan du velge fastrente på hele eller deler av lånet.

  Boliglån Ung er tilpasset deg under 34 år. Etter fylte 34 år beholder du boliglånet, men du går over til vilkår for vanlig boliglån med flytende renter. Er dere to om boliglånet, gjelder alderen til den yngste av dere.
 • Hvilken sikkerhet må jeg ha for boliglånet?

  Ønsker du å låne mer enn 85 % av verdien på boligen, trenger vi ekstra sikkerhet for den delen av boliglånet ditt som overstiger 85 %. Som ekstra sikkerhet kan banken ta pant i en annen eiendom, for eksempel dine foreldres bolig.

  Årsaken til at banken tar pant i en annen eiendom, er for å sikre seg i tilfelle du havner i en situasjon hvor du ikke vil være i stand til å innfri boliglånet. Alternativ sikkerhet kan også være at dine foreldrene, eller noen andre, oppretter "Sikkerhet i innskudd". Dette er en sparekonto som kan benyttes til dette formålet. Beløpet som settes inn blir sperret, men etterhvert som boliglånet betales ned, kan det sperrede beløpet reduseres.

  Les mer om bolighjelp for unge som skal ut i boligmarkedet.

 • Hvordan flytte boliglånet mitt til Danske Bank?

  Først må du søke om boliglån hos oss. Blir lånet innvilget, og du takker ja, starter flytteprosessen i det vi mottar de signerte lånepapirene. Sammen blir vi enige om når boliglånet skal flyttes til oss.  Det eneste du behøver å gjøre er å signere avtalen om bankbytte, så ordner vi resten. Bankbytteskjema finner du i nettbanken, når du har fått tilgang til den. Det er et krav at du flytter over din lønnskonto til oss, og at du benytter oss til varekjøp og regningsbetaling. 
 • Hvordan skreddersy Boliglån Ung?

  Du kan kombinere Boliglån Ung med andre typer boliglån. Vi hjelper deg gjerne med å finne den løsningen som passer best for deg.

Lån

Tips & Råd

Andre har også lest