Kredittkort Gold

Et kort til hverdag og reise


 • Betal dine kjøp nå eller senere
 • Rentefri kreditt i opptil 45 dager
 • Reise- og avbestillingsforsikring

Med kredittkortet Gold får du et kort til både hverdagens innkjøp og til større kjøp. Du kan bruke kortet i de fleste butikker i Norge, i minibanker, til handel på internett – og på reise. Du får gleden av at Mastercard er det mest aksepterte kortet i verden.

Kredittkort Gold inkluderer en reise- og avbestillingsforsikring for deg og din nærmeste familie. 

Med kredittkort Gold kan du skreddersy din tilbakebetaling, så den passer din økonomi. Du må minimum betale 4 % av det du har brukt, eller du kan velge å betale hele beløpet. Betaler du hele beløpet ved forfall vil du ikke bli belastet med renter.

Kredittkortkontoen ligger i nettbanken og der kan du enkelt overføre penger til og fra kontoen når du måtte ha behov for det.

Du får opptil 10% på leiebil fra Hertz. I tillegg får du gratis oppgradering både i Europa og USA. Les mer om fordelene hos Hertz

 

Les mer/bestill kundeprogram inkl. kredittkort Gold

kredittkort gold

Fakta

 • Rentefri kreditt

  Du har opptil 6 ukers rentefri kreditt på ditt Mastercard kredittkort. Dette betyr at hvis du betaler hele saldo på forfallsdato for fakturaen, så betaler du ingen ting i renter. 

  Akkurat hvor lang rentefri periode du får, avhenger av når i måneden du bruker kortet. Den lengste rentefrie perioden får du ved å gjøre et kjøp like etter den 15. i måneden. Dette kjøpet blir fakturert den 15. i neste måned, med forfall siste dag i den måneden.
 • Faktura og betaling

  Når kommer fakturaen?
  Rundt den 15. hver måned sender vi deg faktura med forfallsdato siste virkedag samme måned. Den første fakturaen sendes gebyrfritt pr. brevpost. Når du betaler den første faktura, anbefaler vi at du oppretter eFaktura slik at du unngår fremtidige fakturagebyr. 

  Hva inneholder fakturaen? 
  Fakturaen inneholder en oversikt over hva du har brukt i forrige måned samt eventuelt utestående beløp. Se fakturaforklaring her.

  Hva skal jeg betale?
  Du velger selv om du ønsker å betale totalt utestående beløp eller minimumsbeløpet på 4 % (min 250 kr).

  Ønsker du å betale hele beløpet, finner du denne på fakturaen hvor det står «Saldo per dd.mm.åååå». Ønsker du å betale minimumsbeløpet, finner du det på din faktura hvor det står «Minimum å betale på denne faktura». Begge beløpene finner du øverst på din faktura.

  Hvordan skal jeg betale?
  Ønsker du å betale giroen med KID, står kontonummer og KID på fakturaen. Ønsker du å betale direkte inn på din konto, uten KID, finner du kontonummeret øverst til høyre på fakturaen.

  Hvordan kan jeg betale alt jeg har utestående akkurat nå?
  Du kan enkelt logge inn i vår nettbank med BankID fra hvilken som helst bank for å se hva du har utestående. Beløpet kan du så betale direkte inn til din kredittkortkonto, uten bruk av KID-nummer. 
 • Hertz bilutleie

  Du får opptil 10% på leiebil fra Hertz. I tillegg får du gratis oppgraderinger både i Europa og USA.

  Les mer om fordelene hos Hertz.

KORT

Tips & Råd

Andre har også sett