• Betal dine kjøp nå eller senere
  • Rentefri kreditt i opptil 45 dager
  • Reise- og avbestillingsforsikring

Som det mest aksepterte kortet i verden er Mastercard Platinum ideelt for deg som liker å reise mye. Kredittkort Platinum kan brukes i de aller fleste butikker i Norge, i alle minibanker og til netthandel.

Kortet inkluderer en reise- og avbestillingsforsikring for deg og din nærmeste familie, som gjør at du trygt kan reise i hele verden. Forsikringen inkluderer også en identitetstyveriforsikring. 

Med kredittkort Platinum kan du skreddersy din tilbakebetaling, så den passer din økonomi. Du må minimum betale 4 % av det du har brukt, eller du kan velge å betale hele beløpet. Betaler du hele beløpet ved forfall vil du ikke bli belastet med renter.

Kredittkortkontoen ligger i nettbanken og der kan du enkelt overføre penger til og fra kontoen når du måtte ha behov for det. Ved overføring fra kredittkortkonto, blir renter beregnet fra den datoen pengene overføres.

Med kredittkort Platinum får du også et Priority Pass, slik at du kan benytte loungen på mer enn 1.300 flyplasser. Du har også gratis tilgang til Concierge Service, som for eksempel hjelper deg med bestilling av konsertbilletter eller reservasjon på restaurant.

Du får opptil 10% på leiebil fra Hertz. I tillegg får du gratis oppgradering både i Europa og USA. Les mer om fordelene hos Hertz