Invester selv med Fondsvelger Horisont 

For å komme i gang med investeringer trenger du verken å være utdannet økonom eller ha millioner i banken. Fondsvelgeren er en digital rådgiver hvor du  får en personlig anbefaling, og kan investere penger i et verdipapirfond* som passer deg og din økonomi.

 Kom i gang med fondsvelgeren

*Løsningen omfatter kun utvalgte verdipapirfond i Horisontfond familien, som er akivt forvaltede fond, og ikke hele fondsspekteret til Danske Bank. Dersom du ønsker å investere i andre typer fond, les mer her om hvordan du kan komme i gang med investering for øvrig.Kom i gang med bare 500 kroner

Du kan komme i gang ved å opprett en månedlig spareavtale, eller ved å sette inn et engangsinnskudd. Kjøp og selg fondsandeler når du selv vil

Du kan til enhver tid investere mer ved å overføre penger til oppgjørskontoen, eller ta ut penger ved å selge fondsandeler.

Dette er Horisontfondene

Horisontfondene er syv aktiv forvaltede kombinasjonsfond som er tilpasset ulike ønsker om aksje- og renteeksponering. Jo høyere eksponering fondene har mot aksjemarkedet,  desto høyere er risikoen.  Felles for alle fondene er profesjonell forvaltning og god avkastningshistorikk. 

Les mer om forvaltning og faktisk utvikling i månedskommentarene

Horisont fondene passer for deg som:  

  • Ønsker profesjonell forvaltning av dine sparepenger.
  • Gjerne vil bruke tiden på noe annet enn investeringer

Kom i gang med Horisont

  1. Svar på noen enkle spørsmål.
  2. Få en anbefaling som passer din økonomi og dine behov.
  3. Signér avtalen, kontoen opprettes, og du er i gang!

Kom i gang med Horisont

Siste Makronytt