Vil du ta del i vår ambisjon om å bli Norges ledende forretningsbank?

Gjennom vår nye strategi, Forward`28, har vi et tydelig mål i Danske Bank. Vi skal bli Nordens ledende forretningsbank og skal vokse i det norske markedet. Vi vil betydelig øke våre investeringer i digitale plattformer, ekspertise og bærekraft, og vi vil fokusere på de områdene hvor vi ser de beste mulighetene for å hjelpe våre kunder. For å lykkes med dette, søker vi nå flere dyktige rådgivere og analytikere.

"Vi har en tydelig ambisjon om å bli Nordens ledende forretningsbank og skal fortsette å vokse i det norske markedet. For å klare dette er vi nå på jakt etter flere dyktige folk til flere av våre kontorer i Norge"

Vi søker nå kundeansvarlige, analytikere og Acquisition Managers

Kundeansvarlig Bedriftsmarked

Som kundeansvarlig vil du få ansvar for å videreutvikle en kundeportefølje og skape verdi for kunden gjennom tilpasset, strategisk rådgivning. Du vil lede kundeteam og samarbeide tett med kolleger fra ulike miljøer i banken for å finne gode løsninger for kundene.

 Leder Bedriftsmarked

Som leder vil ditt ansvar være å lede og utvikle avdelingen i tråd med både vår strategiske målsetning og våre verdier. Du vil bidra operativt med å ta vare på eksisterende kunder og sikre at bankens kundeteam i felleskap skaper verdi for våre kunder.

Acquisition Managers

Som "Forretningsbanken for det lange løp" ønsker vi å etablere og vedlikeholde relasjoner med eiere og beslutningstakere i norsk næringsliv. Din rolle vil være å skape denne relasjonen til de mest spennende og krevende bedriftskundene, og sammen med et team finne og tilby den beste bankløsningen for dem.

Corporate Finance

Som en del av vårt Corporate Finance Team vil du delta i arbeidet med fusjoner og oppkjøp, finansiell rådgivning til industrielle aktører i Norge. Arbeidsoppgaver vil inkludere selskaps- og industrianalyse, verdsettelse samt utarbeidelse av presentasjoner, finansielle modeller og lignende til virksomheter innenfor en rekke bransjer.

Analytiker Bedriftsmarked

Du vil bli en del av et team som har tilgang på markedets beste spesialister og sammen skaper verdi for våre kunder i regionen. Sentrale arbeidsoppgaver vil være kredittvurdering av nye og eksisterende bedriftskunder innenfor ulike bransjer samt annet analysearbeid.

Hold deg oppdatert


Content is loading
Show more rows: All table rows are already visible for screen readers.
Show less rows: All table rows are already visible for screen readers.