Før lånesøknaden trenger vi noe informasjon fra deg

For å kunne gi deg et finansieringsbevis til din neste budrunde, slik at du kan bli med i kampen om drømmeboligen, trenger vi litt informasjon om deg. Og også en eventuell medlåntaker. 

 

 • Steg 1: Legitimer deg

  Er du allerede kunde i banken, gå direkte til steg 2.

  Dersom du ikke er kunde, må du legitimere deg først, slik at vi kan behandle din søknad så raskt som mulig. Når du har legitimert deg går du videre til steg 2.

  Legitimer deg

 • Steg 2: Medlåntakers samtykke

  Dersom du har medlåntaker trenger Danske Bank også samtykke fra medlåntaker hvis banken skal hente opplysninger om inntekt, formue og gjeld direkte fra Skatteetaten. Denne informasjonen er nødvendig for å behandle en felles lånesøknad.

  Vi foreslår derfor at du sender følgende informasjon og link til medlåntaker:

  "I forbindelse med vår felles lånesøknad, hvor du skal være medlåntaker, kan du på denne nettsiden gi samtykke til at Danske Bank innhenter opplysninger om deg direkte fra Skatteetaten: www.danskebank.no/SBL.

  Samtykket betyr at Danske Bank får tilgang til og kan innhente, direkte fra Skatteetaten, den informasjonen som trengs for å behandle vår felles forespørsel om finansieringsbevis. Avgjørelse og eventuelt finansieringsbevis vil sendes direkte til den som sender inn lånesøknaden, men begge kan ta direkte kontakt med Danske Bank dersom det er spørsmål til eller ønske om informasjon om prosessen.

  Informasjon om hvordan Danske Bank behandler personopplysninger finnes på linken «Bankens personvernserklæring» nederst på siden www.danskebank.no."

  Send medlåntaker epost*

  *E-postklienten åpner seg i eget vindu

 • Steg 3: Gi samtykke og søk

  For å gi deg finansieringsbevis trenger Danske Bank informasjon om hva du tjener, din formue og hva du har i gjeld. For å slippe å sende inn dette til oss, kan du gi ditt samtykke til at Danske Bank kan hente disse opplysningene direkte fra Skatteetaten. Dette tar et par minutter og krever bruk av Bank ID. Når du har gitt oss ditt samtykke, vil du kunne gå videre til søknaden om finansieringsbevis.

  Du finner informasjon om hvordan Danske Bank behandler dine personopplysninger på linken «Bankens personvernserklæring» nederst på siden.  Gi samtykke og søk