Investeringspodcast: Danske Bænkers

Danske Bænkers er investeringspodcasten for deg som vil vite hva som rører seg i markedet, og fordype deg i temaer innen investeringsområdet.

Spill av podcast
"Du trenger ikke være investeringsekspert for å høre på Danske Bænkers, det holder å være interessert"

- Programleder Fredrik Ask Stensrud

Populær episode av Danske Bænkers:

Det grønne skiftet

ae633a39-12e1-41dc-bab9-3fbfcbe3c51f

Tidligere episoder fra Danske Bænkers:

Programlederne i Danske Bænkers

Fredrik Ask Stensrud

Head of Advisory Support Norway

Fredrik Ask Stensrud er utdannet siviløkonom, med spesialisering i makro og finans. Han har 21 års erfaring fra finansbransjen, med 13 år innen kapitalforvaltning og rådgiving. Han har også mange års erfaring fra forretningsutvikling og ledelse, og jobber i dag som Head of Advisory Support Norway.

Fredrik er en ivrig boknerd, og har lest korrektur for flere fagbøker som benyttes på BI og NHH. Før podcast ble i vinden var han en gang i tiden å se på TV-skjermen i Hotel Cæsar, og på fritiden pleier han sine 30 bonsaitrær på Jar.

Anders Johansen

Sjefstrateg i Danske Bank Norge

Anders Johansen er sjefstrateg i Danske Bank Norge, og en del av bankens globale strategiteam. Han er med på å analysere både norske og internasjonale markeder, og oppdatere Danske Banks markedssyn. Han har tidligere vært leder for formuesforvalterne, der han har jobbet med å investere på vegne av noen av bankens største kunder. Han er utdannet sivilingeniør fra NTNU og har en MBA fra NHH, i tillegg til 2 års befalsskole i forsvaret. Anders har jobbet i finans i 18 år, blant annet i Storebrand som forvalter av globale fond og forvaltning av Storebrand Livs nesten 200 milliarder portefølje.

Når han ikke tilegner seg ny kunnskap gjennom bøker og podcast sitter han sjeldent stille, og er svært aktiv med å trene både ski, sykkel, løping og svømming.


Innholdet er utarbeidet av Danske Bank. Det er Finanstilsynet som fører tilsyn med våre markedsaktiviteter i Norge. Informasjonen regnes som markedsføring og er ikke utarbeidet i samsvar med regelverket for investeringsanalyser. Historisk avkastning er ingen pålitelig indikator for fremtidig avkastning. Informasjonen er ikke ment som en personlig anbefaling til mottageren. Ønsker du personlige investeringsråd anbefaler vi å ta kontakt med banken. For en fullverdig beskrivelse av de ulike produktene og tjenestene, henvises det til prisliste, produktark, prospekt og nøkkelinformasjon til de aktuelle verdipapirfondene. Investor anbefales å sette seg grundig inn i disse dokumentene før en investering foretas.

Se mer fra programlederne