Investeringspodcast: Danske Bænkers

Danske Bænkers er investeringspodcasten for deg som vil vite hva som rører seg i markedet, og fordype deg i temaer innen investeringsområdet.

Spill av podcast
"Du trenger ikke være investeringsekspert for å høre på Danske Bænkers, det holder å være interessert"

Tidligere episoder fra Danske Bænkers:

Programlederne i Danske Bænkers

Aleksander Ramløff Dahl

Aleksander Ramløff Dahl

Leder for Private Banking og investeringer

Aleksander Ramløff Dahl er leder for Private Banking og investeringer i Danske Bank Norge. Han er riktignok ikke ny i banken, og fra 2019 - 2022 ledet Aleksander personmarkedsområdet i Danske Bank Norge. Før det ledet han i syv år Wealth Management, bedre kjent som formuesforvaltningsområdet.

Aleksander er utdannet Siviløkonom fra Handelshøyskolen BI, og har også lang fartstid fra Orkla Finans.

Anders Johansen

Sjefstrateg i Danske Bank Norge

Anders er sjefstrateg i Danske Bank Norge, og en del av bankens globale strategiteam. Han er med på å analysere både norske og internasjonale markeder, og oppdatere Danske Banks markedssyn. Han har tidligere vært leder for formuesforvalterne, der han har jobbet med å investere på vegne av noen av bankens største kunder.

Han er utdannet sivilingeniør fra NTNU og har en MBA fra NHH. Anders har jobbet i finans i 18 år, blant annet i Storebrand som forvalter av globale fond og forvaltning av Storebrand Livs nesten 200 milliarder portefølje.


Innholdet er utarbeidet av Danske Bank. Det er Finanstilsynet som fører tilsyn med våre markedsaktiviteter i Norge. Informasjonen regnes som markedsføring og er ikke utarbeidet i samsvar med regelverket for investeringsanalyser. Historisk avkastning er ingen pålitelig indikator for fremtidig avkastning. Informasjonen er ikke ment som en personlig anbefaling til mottageren. Ønsker du personlige investeringsråd anbefaler vi å ta kontakt med banken. For en fullverdig beskrivelse av de ulike produktene og tjenestene, henvises det til prisliste, produktark, prospekt og nøkkelinformasjon til de aktuelle verdipapirfondene. Investor anbefales å sette seg grundig inn i disse dokumentene før en investering foretas.

Se mer fra programlederne