Sikkerhet i innskudd

Enkel etablering av sikkerhet for eget eller andres boliglån.

 • God innskuddsrente fra første krone
 • Benyttes som sikkerhet for eget eller andres boliglån i stedet for pant/realkausjon i bolig
 • Det er ikke mulig å foreta inn- eller utbetalinger


RENTE
 

 0,85 %

Sikkerhet i innskudd kan benyttes som pant for et lån i stedet for pant i egen eller andres bolig. Når kontoen pantsettes, er det ikke mulig å bruke den til annen form for sparing. Det er heller ikke mulig å foreta uttak. 

SPAREKONTO

Fakta om Sikkerhet i innskudd

 • Hvem kan bestille Sikkerhet i innskudd?

  Alle over 18 år kan bestille kontoen sikkerhet i innskudd, men kontoen er kun aktuell for deg som skal benytte kontoen med innestående som sikkerhet for et lån. Kontoen vil typisk opprettes som følge av et rådgivningsmøte, men kan også bestilles ved å ta kontakt med oss via sikker post i nettbank, eller ved å kontakte oss på (+47) 987 08540.
 • Hvor mye kan jeg spare?

  Det er ingen begrensning i innskuddets størrelse, men kontoen blir sperret for bruk når innskuddet er pantsatt som sikkerhet for et boliglån. Det er ikke mulig å foreta innbetalinger eller utbetalinger via Danske nettbank eller mobilbank til Sikkerhet i innskudd etter at den er pantsatt.
 • Bindingstid

  Kontoen blir sperret for bruk når innskuddet er pantsatt som sikkerhet for et boliglån. Kontoen er sperret inntil panteforholdet avsluttes. Du kan når som helst velge å endre til realkausjon i egen bolig, hvis det er behov for å frigjøre innskuddet.

  Vær oppmerksom på at det i slike situasjoner vil påløpe depotgebyr og tinglysningskostnader. Det er ikke mulig å foreta innbetalinger eller utbetalinger via Danske nettbank eller mobilbank til Sikkerhet i innskudd etter at den er pantsatt.
 • Hvor ofte kan jeg ta ut penger?

  Det er ikke mulig å foreta innbetalinger eller utbetalinger via Danske nettbank eller mobilbank til Sikkerhet i innskudd etter at den er pantsatt.

Konto

Tips & Råd

Andre har også lest