Lær å investere:
Intro til investering og investeringsbegreper

Introduksjon til investering

Har du lyst til å investere, men er usikker på hvordan du går frem? Eller investerer du allerede, men ønsker å lære mer om aksjemarkedet?

Spare- og investeringsrådgiverne Stine Bromseth Mellevold og Alexander B. Kjønsvik gir deg en introduksjon til investering som spareform. Samtidig får du også en innføring i de ulike begrepene som brukes innen investeringsområdet og hva du bør tenke gjennom før du begynner å investere. Du får også en smakebit på resten av kurset.

Dette er første del i en serie bestående av 6 episoder hvor du kan lære mer om investering.

Se fullstendig oversikt over investeringskurset

Om kursholderne

Stine B. Mellevold

Stine B. Mellevold

Spare- og investeringsrådgiver

Kursene ledes av Stine B. Mellevold. Stine har nærmere 15 års erfaring fra Danske Bank, både innen investering og pensjon. I dag jobber hun som autorisert rådgiver innen Private Banking, hvor hun hver eneste dag løser økonomiske problemstillinger for våre kunder.

Aleksander B. Kjønsvik

Alexander B. Kjønsvik

Spare- og Investeringsrådgiver

Alexander jobber som autorisert investeringsrådgiver i Danske Bank, og har jobbet i banken siden 2015. I det daglige hjelper han våre kunder med å finne de beste løsningene for hvordan de kan forvalte sin økonomi og sparemidler.

Hva betyr det egentlig?

Investeringsbegreper

Også verdt å leseInnholdet er utarbeidet av Danske Bank. Det er Finanstilsynet som fører tilsyn med våre markedsaktiviteter i Norge. Informasjonen regnes som markedsføring og er ikke utarbeidet i samsvar med regelverket for investeringsanalyser. Historisk avkastning er ingen pålitelig indikator for fremtidig avkastning. Informasjonen er ikke ment som en personlig anbefaling til mottageren. Ønsker du personlige investeringsråd anbefaler vi å ta kontakt med banken. For en fullverdig beskrivelse av de ulike produktene og tjenestene, henvises det til prisliste, produktark, prospekt og nøkkelinformasjon til de aktuelle verdipapirfondene. Investor anbefales å sette seg grundig inn i disse dokumentene før en investering foretas.