Gå til hovedinnhold

Lommepenger

En app for barn i alderen 8-14 år


Med lommepengeløsningen kan du enkelt gi barna dine lommepenger. Du trenger ikke å ta ut kontanter og barna lærer å forholde seg til penger i en digital verden.

Barna får et miljøvennlig bankkort - laget av 86 % resirkulert plast - og en app for å holde oversikt over pengene sine. Du kan enkelt styre barnas forbruk og overføre penger i mobilbanken.

Få appen


6A516094B958EDDF

Slik fungerer Lommepenger

1. Du gir lommepenger fra  mobilbanken

Du kan overføre lommepenger til barnets lommepenger-app fra mobilbanken. Og du kan bestemme hvor mye penger barnet kan bruke om dagen, uken eller måneden. 

Prøv mobilbanken

Se hvordan Lommepenger fungerer

2. Ditt barn får pengene i lommepenger-appen 

Barnet kan laste ned lommepenger-appen til sin telefon og se hvor mye penger som er satt inn på konto. Hver gang du overfører lommepenger, får barnet beskjed i appen.

Han eller hun kan også flytte penger mellom den tilhørende sparekontoen og kortets konto - men kun, hvis du har gitt tillatelse til det i mobilbanken.

Få lommepenger-appen

3. Barnet bruker kortet

Barnet bruker sine lommepenger med kortet som følger med appen. Kortet har en PIN-kode og kan brukes i butikker og minibanker. 

Få lommepenger-appen

4. Følg forbruket

Du kan følge med på barnets forbruk via mobilbanken og du kan velge å få varsel når barnet har brukt mer enn et bestemt beløp.

Få lommepenger-appen

Spareskjema

Dette skjemaet hjelper deg igang med samtalen om sparing med barnet ditt. Skriv ut spareskjemaet og heng det opp på en plass alle kan se det.  

Last ned spareskjema

Slik får barnet appen

For å bruke appen må både du og ditt barn være kunde i Danske Bank
  •  

    Denne tjenesten må bestilles i mobilbanken. Denne kan du laste ned i AppStore eller Google Play.

    Klikk på "Meny" - "Lommepenger" og "Start her" for å aktivere Lommepenger.

    Les mer om mobilbanken

    Merk: Barnet må være kunde i banken før Lommepenger kan bestilles. Når man bestiller får barnet en konto til forbruk og en til sparing. Kontoen for sparing vil være ny og erstatter ikke sparekontoen dere eventuelt har fra før.

Om du ikke er kunde så kan du enkelt bli det

Bli kunde

Ofte stilte spørsmål