Samle bedriftens kontoer fra andre banker i én oversikt

Har din bedrift kontoer i flere banker? Nå kan du få full oversikt over alle kontoer og transaksjoner i realtid i vår nettbank, District.

Med tjenesten kontoer fra andre banker kan du enkelt få tilgang til kontoer og transaksjoner, både på tvers av banker og landegrenser i Norden - i et grensesnitt. Du vil få muligheten til å legge til kontoer fra banker i Norge, Sverige, Danmark og Finland.

Illustrasjon: Med Undock kan du se kontoer fra andre banker i vår nettbank District

 

Spar tid, med kun én pålogging

Med tjenesten “kontoer fra andre banker” i District trenger du kun én innlogging for å se alle dine kontoer og betalinger på tvers av banker. På den måten blir det daglige arbeidet lettere, og du kan potensielt spare flere timer hver uke, avhengig av hvor kompleks din bedrifts økonomi er.

Fordeler med å samle dine kontoer fra andre banker i District

Oversikt - Få oversikt over alle kontoer, transaksjoner, og samlet saldo på en plass, og unngå å måtte logge inn i flere system

Spar tid - Når du ønsker en oversikt, eller å avstemme transaksjoner

Søk - Enkelt å søke i transaksjoner for å finne de betalingene du har bruk for

Eksporter - Informasjon om betalinger og saldo til PDF eller Excel

Danske Bank var den første banken i Norden som tilbyr denne tjenesten i realtid. Hos oss får du en praktisk løsning for bedrifter som benytter flere forskjellige bankforbindelser, noe som gjør bedriften i stand til å spare tid og optimalisere sitt daglige arbeid. Noen av bedriftene som allerede bruker tjenesten har fortalt oss at løsningen gjør at de kan spare flere timer hver uke.

Slik tar du i bruk tjenesten

Bruker din bedrift District?

Du kan bestille "Kontoer fra andre banker" i Marketplace i District, og komme i gang med det samme. 

De første 3 månedene kan du bruke løsningen gratis. Les mer om priser og bestill i Marketplace.

Bestill i Marketplace

Bruker ikke din bedrift District?

For å få tilgang til tjenesten, må bedriften din være kunde i Danske Bank og bruke vår nettbank, District.
Les mer om District eller kontakt oss for å høre mer om hva vi kan tilby deg.

Les mer om District

Hva kreves for å få løsningen - og hva koster den?

Tjenesten er tilgjengelig i vår nettbank District, hvor du finner “Kontoer fra andre banker” i menyen til venstre, i tillegg kan du legge til applikasjonen “Kontoer fra andre banker” til ditt valgte District dashboard. Det er enkelt å komme i gang - det krever ikke et spesielt oppsett eller teknisk ekspertise, og løsningen er uavhengig av hvilket ERP-system din bedrift bruker.

Du kan prøve tjenesten gratis i 3 måneder. Etter prøveperioden koster løsningen 195 kr i måneden per bruker for inntil 10 kontoer fra andre banker.

Vær oppmerksom på at det kan være banker som ikke har den tekniske infrastrukturen som kreves for at du skal kunne se kontoer fra den aktuelle banken.

Ønsker du hjelp eller rådgivning?

Du er velkommen til å ringe oss på telefon 987 06030 eller sende en e-post til 06030@danskebank.no om du har spørsmål eller ønsker å vite mer om hva vi kan tilby din bedrift.

Kontakt oss

Få alle fordelene i dag. Bli kunde i Danske Bank.

Content is loading
Show more rows: All table rows are already visible for screen readers.
Show less rows: All table rows are already visible for screen readers.