I Danske Bank utvikler vi hele tiden sikkerhetssystemene våre slik at det blir vanskelig for uvedkommende å få tilgang til dine data. Vi overvåker plattformen vår døgnet rundt for å avverge virus- og hackerangrep, og vi reagerer med det samme hvis vi ser tegn på unormal aktivitet.


Din BankID er en del av sikkerheten din

BankID er et viktig element i sikkerheten, og med BankID -engangskoder er du godt beskyttet hver gang du logger deg på nettbanken. 

 Bestem selv hvor kortet ditt kan brukes

Med kort fra Danske Bank kan du selv tilpasse kortsikkerheten til dine behov og dine reiser.

Når du mottar de første kortene dine fra Danske Bank er de klare for bruk i Norge, men stengt for bruk i andre land og for netthandel. Du trenger ikke gjøre noe selv mens du er på reise. Kortet oppdateres automatisk til det geografiske området hvor du bruker det. Dette gjør vi for å redusere risikoen for misbruk.

Les mer om innstiller på kortet

Når du skal ta kontakt med oss

Bruk alltid kontaktfunksjonen på nettbanken eller mobilbanken. Da vet du at kommunikasjonen foregår i en sikker kanal der du trygt kan skrive inn personlige opplysninger. 

Hvis du ringer til oss og skal oppgi fortrolige opplysninger, sørger vi for å få bekreftet identiteten din. Det gjør vi ved å stille en rekke sikkerhetsspørsmål som bare du kan svare på.

Sikker med sms-varsling

Du kan bruke sms-varsling til å få melding om hva som skjer på kontoen.
Da vet du med det samme hvis det blir trukket et beløp du ikke kjenner igjen. 

Det koster ikke noe å bruke sms-varsling.
Les mer om sms-varsling