Webinar: Introduksjon til Axeptia

- få betalt raskere

Axeptias tjenster hjelper deg å optimere kunderisiko og forbedre likviditeten. Du vil raskt og enkelt få oversikt og kontroll over alle utestående kundefordringer, og du får innsikt og varsler som hjelper dere å handle før risikoen blir for høy, eller at betaling drøyer for lenge.

675e26f8-42b5-442a-9f29-2d1675fee20f

Introduksjon til Axeptia

Dette webinaret er for deg som enten allerede har tatt i bruk Axeptia, eller som er litt ekstra nysgjerrig på hva dette er og hvordan det kan hjelpe din bedrift med å få betalt raskere. I denne sendingen vil vi gå gjennom tjenesten Axeptia i District; hva er det, hvilke fordeler gir det og hvordan bruker du det? Du vil få all den informasjonen du trenger om tjenesten, i tillegg til en live demo av hvordan løsningen fungerer i vår bedriftsnettbank, District.

Under sendingen vil du få mulighet til å stille spørsmål til Districtekspert fra Danske Bank, Bjarte Skotnes, og CEO og Co-Founder i Axeptia, Per Nestor Warp.

Lær mer om Axeptia eller registrer deg for gratis prøveperiode


Gi tilbakemelding

Om gjestene:

Bjarte Skotnes

Senior Cash Manager i
Danske Bank Norge

Utdannet Diplomøkonom ved Handelshøyskolen BI (bachelor) og har arbeidet 23 år med norske og internasjonale kunder i Danske Bank.

Per Nestor Warp

CEO og Co-Founder Axeptia

Per Nestor har teknisk utdannelse og startet karrieren som utvikler, men har jobbet med analyse, dataflyt, teknisk løsningssalg, produktutvikling, inkasso, kredittopplysningskonsesjon og GPDR.

I dag leder han Axeptia som laget en tjeneste som fokuserer på risikooptimalisering og likviditetsforbedring.

Richard Atleen

Kommersiell leder i Axeptia

Han er utdannet siviliøkonom, har lang erfaring innen kreditt og innkasso, og har jobbet med integrasjon av innsikts- og kredittdata de siste 12 årene i et globalt marked.

Richard har jobbet med salg, forretningsutvikling og ledelse i hele sin arbeidsaktive karriere, og har også kompetanse fra mindre skaleringsselskaper tidligere i karrieren.

Jannicke Trana Joahnsen

Daglig leder VMS Operations

Bachelor of International Marketing fra Handelshøyskolen BI med utveksling fra Leeds Metropolitan University og London South Bank University.

Jannicke har jobbet i VMS Operations siden 2018.

Hvordan ta i bruk Axeptia-fullskala i District?

Få en introduksjon til hvordan du tar i bruk Axeptia-fullskala i nettbanken District. 

ec1bdd61-e23d-4fed-83cf-7863ca5eb1ae

Se også


Få alle fordelene i dag. Bli kunde i Danske Bank.

Content is loading
Show more rows: All table rows are already visible for screen readers.
Show less rows: All table rows are already visible for screen readers.