District - mer enn bare en nettbank for bedrifter

Med District som finansiell plattform, kan alle dine økonomiske data kobles sammen slik at du får økt kunnskap og innsikt til å ta enda bedre beslutninger.

99b23213-00090252-5fa961f3


Fleksible moduler

Fleksible moduler og dashbord tilpasser seg din bedrifts størrelse og behov


Integrasjoner

Du kan integrere dine økonomistyringssystem med District og på den måten få oversikt over likviditetsstrømmen i sanntid og kan optimere cash flow når du måtte ønske.


Fra innsikt til handling

Med fleksible moduler og muligheter for integrasjoner kan du sette opp den dataen du ønsker på en enkel måte for å gjøre de beste valgene

Effektiv kredittstyring

Med Axeptia kan du få en mer effektiv kredittstyring gjennom redusert kredittrisiko og lavere kredittid. Du har alltid oppdatert informasjon på kunder, mindre manuelt arbeid og ingen vedlikehold av integrasjoner.

Les mer om Axeptia i District

Likviditetsstyring

Cash Flow Forecast gjør det enkelt for deg å forutsi fremtidige kontantstrømmer og likviditetsbehov, og gir deg en oversikt slik at du kan handle raskt.

Se hvordan Cash Flow Forecast fungerer


Kontoer fra andre banker

Med tjenesten kontoer fra andre banker kan du enkelt få tilgang til kontoer og betalinger, både på tvers av banker og landegrenser - i et grensesnitt.

Kom i gang


Se hva District kan tilby

District inneholder en rekke smarte og gode tilleggsverktøy som kan løse store og små problemer i hverdagen. Ta en titt på hva vi har å tilby.

Se alle funksjoner

Andre har også lest


Få alle fordelene i dag. Bli kunde i Danske Bank.

Content is loading