Investeringskurs del 2:
Investering i fond vs investering i aksjer

Hva er forskjellen mellom investering i fond vs investering i aksjer?

Er du en av dem som tror at du må kunne aksjehandel for å investere og kalle deg investor? Tro om igjen; det er her fond kommer inn i bildet. Men hva er forskjellen mellom investering i fond versus investering i aksjer?

Det er fort gjort å sitte igjen med en opplevelse av at du må kunne aksjehandel for å investere. Men for å få mer ut av sparepengene dine trenger du ikke å gå så detaljert til verks.

I denne delen av investeringskurset ser vi nærmere på fond og aksjer, og hva som kreves av deg som investor innen de ulike.

Dette er andre del i en serie bestående av 6 episoder hvor du kan lære mer om investering.

Se del 1: Intro til investering - lær å investere

Fullstendig oversikt over investeringskurset

 

Om kursholderne

Stine B. Mellevold

Stine B. Mellevold

Spare- og investeringsrådgiver

Kursene ledes av Stine B. Mellevold. Stine har nærmere 15 års erfaring fra Danske Bank, både innen investering og pensjon. I dag jobber hun som autorisert rådgiver innen Private Banking, hvor hun hver eneste dag løser økonomiske problemstillinger for våre kunder.

Lars Erik Moen

Lars Erik Moen

Sjefsforvalter

Lars Erik Moen er senior porteføljeforvalter og sjef for det nordiske forvalterteamet i Danske Invest. Lars Erik ble i fjor kåret til "beste forvalter på norske aksjer" for fjerde gang. I tillegg er han kåret til "Norges beste forvalter" det siste tiåret. Lars Erik Moen har vært i Danske Bank systemet siden 2003.

Hva betyr det egentlig?

Investeringsbegreper

Få også med degInnholdet er utarbeidet av Danske Bank. Det er Finanstilsynet som fører tilsyn med våre markedsaktiviteter i Norge. Informasjonen regnes som markedsføring og er ikke utarbeidet i samsvar med regelverket for investeringsanalyser. Historisk avkastning er ingen pålitelig indikator for fremtidig avkastning. Informasjonen er ikke ment som en personlig anbefaling til mottageren. Ønsker du personlige investeringsråd anbefaler vi å ta kontakt med banken. For en fullverdig beskrivelse av de ulike produktene og tjenestene, henvises det til prisliste, produktark, prospekt og nøkkelinformasjon til de aktuelle verdipapirfondene. Investor anbefales å sette seg grundig inn i disse dokumentene før en investering foretas.

Content is loading