Business Online

Optimaliser driften med vår profesjonelle nettbank. Business Online gir deg en full oversikt og kontroll over bedriftens økonomi i sanntid, uansett om du er på kontoret eller på farten. Du kan skreddersy løsningen til dine behov, og sikkerheten står i fokus.

Bli kunde og få Business Online
Hvis du allerede er kunde, kan du hente appen her

Enkel å bruke


Uansett om du bare skal få en rask oversikt over bedriftens konti, eller du skal handle på finansmarkedene, gjør Business Online det enkelt, effektivt og sikkert for deg. Du kan også integrere Business Online med bedriftens økonomisystem, slik at administrasjonen blir enklere og risikoen for feil minimeres. På den måten kan du bruke kreftene på å optimalisere bedriftens økonomi i stedet for administrasjon.

Oversikt i sanntid, uansett hvor du er


Når du skal optimalisere bedriftens likviditet, er det avgjørende at du har en fullstendig og oppdatert oversikt. Med Business Online får du oversikt over økonomien i sanntid på tvers av dine geografiske markeder – uansett om du bruker datamaskin, nettbrett eller telefon.

Skreddersydd til dine behov


Hvordan din Business Online ser ut, avhenger av dine behov. I tillegg til standardverktøyet kan du legge til en rekke spesialiserte moduler, noe som gjør hverdagen lettere og driften mer effektiv. Det kan f.eks. være en modul til å styre bruken av bedriftens firmakort, eller en Trade Finance-modul som gjør det enkelt å håndtere risikoen ved internasjonal handel.

Likviditetsstyring i verdensklasse

Kundene våre forteller oss at Business Online gir dem markedets beste verktøy til kontroll av likviditet. En spesialisert Cash management-modul er en fast del av løsningen, og det gjør det mulig å optimalisere bedriftens likviditet i sanntid på en praktisk og grei måte – også på tvers av landegrenser.

Sikkerhet

Sikkerheten er på topp i Business Online. Du kan selv kontrollere ulike brukeres tilgangsrettigheter, og som en ekstra sikkerhet mot svindel kan du bruke totrinns godkjenning på alle overføringer. Det er også mulig å legge inn skreddersydde varslinger, slik at du automatisk får beskjed når en overføring er over en bestemt størrelse.

Andre har også lest


Få alle fordelene i dag. Bli kunde i Danske Bank.