Tittel

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Curabitur rutrum imperdiet urna a bibendum. Donec leo arcu, pretium a lectus quis, maximus gravida nulla. Etiam mauris magna, facilisis et faucibus pellentesque, dignissim et massa. Nam sit amet sapien porttitor, condimentum eros ut, ornare lectus. Aliquam euismod libero at odio mattis luctus. Vivamus tincidunt odio at neque aliquam sagittis. Aliquam faucibus, nisi ut fringilla feugiat, ex arcu ultrices nisi, a consectetur sapien leo quis diam. In hac habitasse platea dictumst. Vestibulum venenatis eget tellus et aliquet.

Link

Stories - enkleste vei til kunnskap

Vi tilbyr tips og råd

Les mer

Tittel

Vestibulum et euismod nisi. Donec ultricies condimentum ullamcorper. Quisque vitae interdum ipsum, vel vehicula sapien. Ut hendrerit odio suscipit nisi lobortis rutrum in a lorem. Integer elementum diam nulla, sed viverra sapien congue scelerisque. Phasellus ut tortor suscipit, accumsan nisl pellentesque, porttitor nisi. Ut lorem purus, pharetra sit amet diam a, ultricies commodo nibh.

Mest leste artikler


Artikkel

Starte eget firma - bør du velge ENK eller AS?

Står du i startgropa og vurderer å starte for deg selv? Selskapsform er en av de viktigste beslutningene du må ta. Her får du vite mer om det er enkeltpersonforetak eller AS som passer best for deg.

Handelskonflikt mellom USA og Kina

Det gode, det onde og det litt mer grusomme

Godtfolk, sommerferien har forhåpentligvis vært rolig og avslappende. Ute i verden er det derimot stormfullt med høy usikkerhet knyttet til de økonomiske utsiktene og utfallet av konflikten mellom USA og Kina. 

Syv råd for å styrke likviditeten i din bedrift

Når du driver en virksomhet, er det avgjørende å ha kontroll på likviditeten – på fagspråket ofte kalt Cash Management. Det handler både om å styre inn- og utbetalinger i det daglige, for å sikre at det er nok penger til å betale regningene, samt sikre at det løpende blir satt av midler for å kunne gjøre nødvendige investeringer.

elderly-couple-at-wine-shop

Eierskifte - unngå de største feilene

Et eierskifte kan gi ny giv og nye ideer til en bedrift, men vær obs på hva som kan hindre deg fra å lykkes med prosessen. Slik gjør du.

man working in server room

Artikkel

Hvordan starte nettbutikk

Går du med planer om å starte nettbutikk? Butikkpikene og Trollweb gir deg noen tips til hvordan du starter og hva du bør tenke på.

fast ansatt eller naeringsdrivende

Være fast ansatt eller næringsdrivende?

For mange ansatte kan det være fristende å si opp sin faste jobb, og heller leie inn sine tjenester til bedriften eller andre oppdragsgivere. Men ikke la deg lure av tilsynelatende høyere timelønn. Det er lett å glemme skjulte kostnader, fravær av sykelønn og pensjonssparing.

Artikkel

Kjøpe eller lease?

Det er ikke sikkert det er best å kjøpe utstyret du trenger til bedriften – selv om du har råd. I visse tilfeller lønner det seg faktisk å leie.

man reading documents

Artikkel

Seks tips for et godt budsjett

​Uten et budsjett mister du den daglige kontrollen over virksomheten. Da kan likviditetsproblemer komme helt overraskende på. Her er noen tips.

To personer diskuterer om de skal ta ut lønn eller utbytte

Lønn eller utbytte?

Mange spør seg om de bør ta ut overskudd i bedriften som lønn eller utbytte. Ofte vil en kombinasjon være mest optimalt, men dette avhenger av både størrelsen på overskuddet, din samlede skattesituasjon og behov for pensjon- og trygdeopptjening.

Arveavgiften kan komme tilbake

Arveavgiften kan komme tilbake

Ett av de spørsmålene som våre skatteadvokater oftest diskuterer for tiden, er selvfølgelig risikoen for en eventuell gjeninnføring av arveavgiften.

Artikkel

Handel med europeiske land - billigere og raskere

Betaling på tvers av landegrensene kan være både tidkrevende, risikabelt og i noen tilfeller kostbart. Danske Bank er alene i markedet med en løsning for effektiv betaling i utvalgte land i Europa.

Internasjonal handel: hva gjør du når kunden ikke betaler eller varene uteblir?

Mange norske bedrifter har tapt store summer på manglende oppgjør og leveranser ved internasjonal handel. Slik sikrer du deg best mulig mot potensielle tap.

Råd til ledere i små og mellomstore bedrifter

Ledere i små og mellomstore bedrifter har ofte eneansvar for svært ulike oppgaver. Det gjør lederrollen spesielt krevende.

Slik unngår du dårlige betalere

For en bedrift betyr god likviditet alt. En av de viktigste grunnene til at bedrifter får likviditetsproblemer er at kunder ikke betaler det de skylder. Få tips her.

Nye lokaler ga økt trivsel og lønnsomhet

Nye lokaler ga økt trivsel og lønnsomhet

I fjor flyttet Itera til nye lokaler i Nydalen i Oslo. Samlokalisering av alle ansatte resulterte i økt samarbeid på tvers, økt trivsel og økt lønnsomhet.

grandfather with grandchildren

ByBroen Bolig AS forbereder generasjonsskifte

Familiebedriften ByBroen Bolig AS forbereder i år et generasjonsskifte. Neste generasjon skal snart overta selskapet, som i år feirer sitt 30-årsjubileum. Slik forbereder de generasjonsskifte.

Hvordan overleve i startupverdenen

Artikkel

Hvordan overleve i startup-verden?

Flertallet av gründere går konkurs. Hva må du gjøre for å klare deg? Sasan Mameghani deler sine erfaringer og råd til deg som skal starte bedrift.

Artikkel

Ny sporingsfunksjon for utenlandsbetalinger

Danske Bank, som en av de første i verden har implementert Swift GPI som gjør at alle våre kunder kan spore sine utenlandsbetalinger og se status helt til betalingen er kommet frem.

Artikkel

6 gründere deler sine beste råd

I løpet av de første fem årene av en bedrifts liv, går syv av ti konkurs eller avvikler driften. Tre oppstartsbedrifter deler sine beste råd slik at du også skal lykkes.

Makroøkonomi


Teknologi & Innovasjon


Ønsker du å prate med oss?

Privat

Ønsker du å prate med noen av våre rådgivere?


Kontakt personlig rådgiver
- eller ring oss på
915 08540

Stories

Er det noe du ønsker å lese mer om? Er det noe vi ikke skriver om som vi burde? Send oss tilbakemelding så vi vet hva du ønsker.

Gi feedback

Bedrift

Ønsker du bedriftsrådgiving? Ta kontakt med det samme, så tar vi en prat.

Kontakt bedriftsrådgiver
- eller ring oss
85 40 50 05