f3fdc73c-00090252-3d86b6ab

- Det ser veldig positivt ut

Lav arbeidsledighet og høy lønnsvekst er noe av det som kjennetegner norsk økonomi så langt i år. Sjeføkonom Frank Jullum gir deg siste oppdatering

 

Mest lest akkurat nå


Podcast: 

Danske Bænkers 

13. desember: Hvorfor og hvordan påvirker styringsrenta deg?

Vi snakker om Norges Bank, styringsrenta og inflasjonsstyring. 

Lytt nå


dad1ea04-00090252-fc8996bc

 

 

Se alle webinar

Siste nytt:


En handelsavtale med djevelske detaljer

USA og Kina har endelig signert avtalen som markerer et første steg i nedtrappingen av handelskrigen. I dagens skribleri avsløres blant annet at avtalen uansett kan gi flere uønskede globale ringvirkninger. 

Syv ting som kan skape overskrifter i 2020

Det nye året kan ende opp med å bli riktig bra, men dessverre kommer nye år sjelden uten overraskelser.

2020 blir ingen økonomisk fest

Men en forsiktig oppgang er heller ikke å forakte. Trass i flere potensielle fartsdempere i verdensøkonomien, ser vi fortsatt for oss godt avkastningspotensial for aksjer det kommende året.

Aksjemarkedet belønner de fryktløse

Selv om flere usikkerhetsmomenter fortsatt skaper nervøsitet i finansmarkedene, byr aksjer på det mest attraktive avkastningspotensialet, mener strateg Christian Lie. I den nye Quarterly House View forklarer han hvorfor og peker ut de mest interessante investeringsområdene.

Quarterly House View Sommer 2019

En enkelt tweet fra Donald Trump har snudd finansmarkedene opp ned, men vil etter vårt syn ikke utløse en ny global krise. Vi forventer turbulente markeder på kort sikt, men tror likevel aksjekursene vil stå noe høyere om tolv måneder enn i dag.

Fra 2019 til 2020 - spørsmål og svar

Godt nytt år! Blanke ark og nye fargestifter, men også nye spørsmålstegn. 2019 viste nok en gang at finansmarkedene kan være uransakelige. 

Farvel til et gyllent tiår

Når vi nå er på vei inn i et nytt tiår, kan det være greit å se på hva som har skjedd og hvorvidt dette kan si oss noe om hva som venter.

Britisk økonomi i politikkens skrustikke

Kjære leser! Det er nå to og et halvt år siden britene med knapp margin bestemte seg for å forlate EU. Etter en turbulent prosess kan vi nå være et steg nærmere slutten på begynnelsen av Brexit. 

Lysglimt gjennom mørke skyer

For at 2020 skal bli et bra aksjeår trenger vi en verdensøkonomi som kommer til hektene. For bare da kan næringslivets omsetning og inntjening styrkes, som igjen kan forsvare enda høyere aksjekurser.

Andre tema